Leef de beste versie van jezelf

Gerelateerde afbeelding

Leef de beste versie van jezelf
Heb je wel eens stilgestaan bij de volgende twee vragen: 1. Waarom gebeurt er wat er gebeurt? 2. Waarom doen mensen wat ze doen?
Deze twee vragen hebben filosofen al eeuwenlang van de straat gehouden. Is je leven het resultaat van toevallige gebeurtenissen of zit er een geordende intelligentie achter? De antwoorden op bovenstaande vragen zijn niet te vinden in de beperkte driedimensionale wereld, zoals wij deze elke dag ervaren. Als je antwoord wilt krijgen op bovenstaande levensvragen, heb je een diepgaand inzicht in de universele wetten van de vierde dimensie nodig. Pas dan kun je de mooiste reis van je leven maken, namelijk de reis naar binnen.
Niets is zo intimiderend en tegelijkertijd zo verleidelijk als het ontdekken van een extra dimensie in je leven. Alleen al het noemen van de term “de vierde dimensie” is genoeg om direct ieders aandacht te trekken. Want mensen voelen intuïtief aan dat er meer is tussen hemel en aarde dan dat wij zien. De vierde dimensie gaat verder dan de driedimensionale wereld die we kennen en die wetenschappelijk beschreven is. We staan aan de vooravond van een nieuwe fase in de ontwikkeling van de bedrijfsruimte rotterdam mensheid. De vierde dimensie geeft ons inzicht in en toegang tot menselijke eigenschappen als teleporteren, helderziendheid, aura’s lezen, intuïtie, reïncarnatie en gedachten lezen. Dit boek is bedoeld om inzicht te geven in de vierde dimensie (de tijddimensie) en de wetten die daar gelden. Een van de eerste wetenschappers die zich met deze dimensie bezighield, was Albert Einstein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *